Kawy arabiki klasyczne

 KAWY KLASYCZNE:

 

  • KENIJSKA GWIADA - pochodzi z Kenii, ma doskonały smak i zapach
  • ETIOPIA HARRA - wyższa zawartość kofeiny i wyraźna kwaskowatość, podwyższa standard innych kaw w mieszankach.
  • GWATEMALA ANTIQUA - delikatna w smaku
  • HAWAJSKA KONA - jedyna w swoim rodzaju, bo łączy w sobie wszystkie nejlepsze cechy pozostałych kaw o pełnym smaku i bukiecie. Najlepsza na świecie.
  • JAMAJKA BLUE MOUNTAIN - łagodna, słodka w smaku o niezapomnianym zapachu.
  • KOLOMBIA EXCELSSO - głęboki smak, delikatny zapach. Excellso jest najwyższą exportową klasą.
  • MEKSYK MARAGOGIPE - łagodna o dobrym zapachu i winnym smaku w przeciwieństwie do Nikargi, która ma posmak koniakowy.
  • SALWADOR - dobry smak ale przeciętny aromat
  • INDONEZJA - dobra moc z wyraźnym syropowatym posmakiem.
  • LAVAZZA ROSA - mieszanka kilku arabic z różnych kontynentów o dobrym bukiecie i smaku.
  • ESPRESSO - mieszanka kaw z 3 kontynentów.
  • TRZY KONTYNENTY - mieszanka kaw z dodatkiem kony, dobry bukiet, dobry smak.
Projekt i wykonanie: Crazy Studio