Kawy arabiki z dodatkami

 KAWY AROMATYZOWANE powstają poprzez dodanie aromatów w trakcie palenia kawy. Bazą jest Kolumbia excellso.

  • CZEKOLADOWA
  • CZEKOLADA WIŚNIA
  • CZEKOLADA MIĘTA
  • CZEKOLADA WANILIA
  • ORZECHOWA TIRAMITSU
  • AJERKONIAK
  • WIŚNIA RUM
  • WIŚNIA PORZECZKA
  • POMARAŃCZA
  • POMARAŃCZA ORZECH
  • WANILIA
  • WANILIA FRENCH - pomarańcza, wanilia
  • ŚMIETANKOWA
  • AMARETTO
  • IRISH WHISKY
  • IRISH CREM
  • CUBA DE SUN
  • BAKALIOWA
  • PISTACJOWA
  • KOKOSOWA
  • CZEKOLADA ORZECH
  • PARYŻ NOCĄ - mocno słodko pachnąca
  • ŚLIWKA CYNAMON
  • CYNAMON
  • KORZENNA - z dodatkiem korzeni, imbir, cynamon, goździki, kardamon
  • ZIMOWY WIECZÓR - czekolada, cynamon, karmel
  • KARMELOWA
  • ORZECHOWA
  • TIRAMITSU
  • WIŚNIA RUM
  • WIŚNIA CZARNA PORZECZKA
  • MALIBU - kokos, rum, wanilia
  • WANILIA
  • AMARETTO

 

Projekt i wykonanie: Crazy Studio