Herbaty czarne mieszane

  • ANGIELSKA LIŚCIASTA - mieszanka kilku Assamów, mocna w smaku i naparze, lekko cierpkawa, śniadaniowa.
  • ROSYJSKA KARAWANA - mieszanka Assamu z dodatkiem chińskiej i lapsang, mocna, lekko cierpkawa. Typowy smak herbaty rosyjskiej.
  • WSCHODNIO - FRYZYJSKA - Assam i Sumatra ze złotymi tipsami, mocna i bardzo aromatyczna.
  • SAMOWAR TEE CARYCA - mieszanka czarnych chińskich herbat z darjeelingiem i perły herbaciane czyli pierwsze listki zwinięte w kulki.
  • AZJATYCKI BUKIET - mieszanka czarnych chińskich herbat z nieprzefermentowanymi zielonymi tipsami.
  • FIVE O'CLOCK - mieszanka lżejszych herbat Ceylonu, Darjeeling, Formosa, odrobina bergamoty. Jasna o naparze mocno aromatycznym, popołudniowa.
  • ENGLISH BREAKFAST - Assam, Ceylon i Kenya, mocne w smaku i naparze. Ma towarzyszyć smażonym, tłustym potrawom.
  • IRISH BREAKFAST - Assam, Kenya, Indonezja, mocno łamana. Ciemna i mocna w naparze.
  • NING HONG - czarna herbata Ning Hong, głóg, chiński ignem, pyłek chryzantemy, korzenie ziół. Redukuje tłuszcz we krwi. Wspomaga wątrobe, pęcherzyk żółciowy i nerki.
Projekt i wykonanie: Crazy Studio