Herbaty zielone klasyczne
- KENIA KOSABEI - zielona Kenijska herbata, w smaku lekko słodka, wyraźny aromat. Produkowana w limitowanych ilościach;
- ASSAM GREEN KHONGEA - pochodzi z Indii, prowincja Assam. Tylko 1% produkcji przeznacza się na herbatę zieloną. Charakteryzuje się mocnym i zdecydowanym smakiem;
- CEYLON GREEN - zielona herbata z Cejlonu o jasnocytrynowym naparze, zdecydowany smak i zrolowane liście w kulki;
- JUNANN SUPERIOR- pochodzi z prowincji Junam w Chinach, zdecydowany wyrazisty smak, jasny napar o bardzo dobrej jakości,
- CHUN MEE - inaczej "cenne brwi", dające jasnożółtawy napar, lekko słodkawa. Jej gładki smak podnosi listek mięty;
- OGON SMOKA - pochodzi z Chin, region Fujian. W smaku bardzo delikatna, lekko słodkawa, pozbawiona cierpkości;
- CHINA SENCHA - żółtoseledynowy napar, delikatny gładki smak, bardzo aromatyczna;
- JAPAN SENCHA - najpopularniejsza japońska herbata o bardzo łagodnym smaku i jasnym naparze;
- JAPAN BANCHA BIO - późny zbiór senchy, są to duże twrade liście z szypułkami i łodyżkami. Ma świeży i ożywczy aromat, zawiera mniej teiny. Posiada dużo wapnia i żelaza;
- MATCHA - do produkcji używa się herbat rosnących całkowicie w cieniu, które są mielone na proszek w kamiennych żarnach;
- WIETNAM - niedoceniana, mało znana ale bardzo dobra w smaku herbata o kwiatowym bukiecie, dobrej jakości liść,
- GUNPOWDER TEMPLE of Haven - podstawowa chińska zielona herbata, zwijana w kulki, które po zaparzeniu się rozwijają, mocny bukiet, mocny napar;
- HERBATA DOBRYCH ŻYCZEŃ - wyselekcjonowane liście, przypominające w wyglądzie algi, w Chinach jest zawsze dawana w formie prezentu,
- JUNNAN GREEN DRAGON - zielony junnan o sporych liściach,